Onze mensen

Onze mensen zijn wie ze zijn. Boeiende individuen die samen bepalen waar PX voor staat.

Dirk van der Heyden
Dirk van der HeydenGedelegeerd bestuurder
Luc Naets
Luc NaetsTechnical Manager
Tom Van Broeckhoven
Tom Van BroeckhovenKlantencontact
Brecht Galle
Brecht GalleDtp-operator
Renia Vanbilsen
Renia VanbilsenDtp-operator
Eddy Stevens
Eddy StevensDtp-operator
Kris Hellemans
Kris HellemansDrukker
Fernando Apostolo
Fernando ApostoloDtp-operator
Bruno Vandesompele
Bruno VandesompeleKlantencontact

Dirk van der Heyden

Gedelegeerd bestuurder


"In 1992 was er nood aan kleine, wendbare organisaties. Dat vonden Luc en ik toch. Daarom richtten we PX op. Snel inspelen op technologische veranderingen, dat is wat we sindsdien doen. De grafische industrie is een boeiende sector met een trendsetters-mentaliteit. PX gaat daar graag in mee.

In mijn functie moet ik me niet alleen continu bijscholen over nieuwe technieken, maar ik verdiep me ook in HR-topics en financiën. Die kennis draag ik dan over aan de rest van het team, zo kan iedereen ervan leren. Erg stimulerend vind ik dat.Ik ben toch wel trots op de goede verstandhouding die hier tussen de collega's leeft. Het is bijzonder inspirerend om samen projecten te realiseren en net dat ietsje meer te doen. Een tevreden klant is dan de kers op onze taart."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dirk
  • bel Dirk op 03 443 27 66
×

Luc Naets

Technical Manager


"Traditionele fotogravures. Het had wel wat. Maar het vroeg ook veel handwerk en dat kon in 1992 echt wel anders. De combinatie Mac PostScript en Agfa zorgde voor betaalbaar, kwalitatief drukwerk op kleine schaal. PX was geboren. Ik heb oog voor alles wat er grafisch mooi uitziet. Professioneel mag ik daar dagelijks mee bezig zijn, maar ook in mijn vrije tijd houdt het me in de ban. De hoezen van vinyl zijn soms echte kunstwerken. Ik ben gepassioneerd verzamelaar van soul en R&B. Procescontrole en -optimalisatie behoren tot mijn specialiteiten, net als automatisering. Het is wel duidelijk dat ik me graag specialiseer. In print of muziek, het gaat allemaal heel ver. En zo gaat PX ook steeds verder, breder, beter, meer. Met onze blik op de toekomst."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Luc
  • bel Luc op 03 448 21 51
×

Rein Vercammen

Business Development Manager


"Ik herinner me nog scherp de eerste indruk. Onuitwisbaar, zo blijkt. PX is sindsdien mijn nieuwe uitdaging. Uitdagingen, daar ga ik voor. Of het nu een fysieke prestatie is, zoals een dag op mijn enduromotor, of een succesvol klantencontact. Het doel is pas bereikt als ik mijn enthousiasme kan delen.

Ik denk graag mee en liefst ook vooruit. PX geeft me de vrijheid om dat te doen. Een ideale voedingsbodem voor mijn motivatie."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Rein
  • bel Rein op 0472 600 555
×

Tom Van Broeckhoven

Klantencontact


"Ik hou van de kleur rood. Ze symboliseert het vuur en de passie waarmee ik elke ochtend aan mijn werkdag begin. Dirk en Luc trokken mij in 1997 aan om bij PX 'Digital Printing' op te starten. Het klikte meteen en al snel viel alles in zijn plooi.

Het is fijn om kennis en ervaring te kunnen delen, om oplossingen te bedenken die verder gaan dan wat de opdrachtgever verwacht, om trouw te blijven aan wat goed is en open te staan voor beter.

Het is fijn om gewaardeerd te worden, door klanten en collega's. Ik zie PX niet echt als werkgever, maar eerder als een belangrijk hoofdstuk in mijn leven. We schrijven nu al 16 jaar samen PX-geschiedenis en dat mag gerust nog veel langer duren."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tom
  • bel Tom op 03 443 27 63
×

Renia Vanbilsen

Dtp-operator


"Ik zocht een job in de grafische sector en … ik vond een job in de grafische sector. Als dtp-medewerker nog wel. Exact wat ik wilde.

Ik hou van de afwisseling tussen het creatieve en het pure dtp-luik. Zo zit ik zelf ook ineen. Ik kan erg genieten van de rust in een park bijvoorbeeld, maar haal evenveel energie uit een bezoekje aan de speeltuin. Met mijn dochtertje welteverstaan. En dan die andere passie, voor design, lifestyle en interieur. Erover lezen, opzoeken, bekijken, vergelijken, heerlijk vind ik dat. En zo blijf ik als vanzelf op de hoogte van de laatste trends. Motivatie en plezier, doorzettingsvermogen en vernieuwing, het zijn woorden die zowel PX als mij typeren. Een goede match dus. De puzzel past."

×

Brecht Galle

Dtp-operator


"Prepress, dtp, grafisch design … Dat is echt mijn ding. Ik ben er al lang professioneel mee bezig. Al even lang werk ik bij PX. Een beeld zegt meer, dat ken je wel. Fotografie boeit velen en fascineert ook mij. Je mag het gerust een hobby noemen. Als je hobby's aansluiten bij je beroep, dan mag je van geluk spreken, vind ik. Ik verdiep me graag in mijn interesses. Kennis vergaren en ervaring opdoen. Het is vaak een kwestie van durven proberen, van de eerste stap te zetten, die de moeilijkste is. Keer op keer de uitdaging aangaan en (hopelijk) tot een goed einde brengen, daar doe ik het voor. En blijkbaar zorgt die houding ook voor werkzekerheid.

Bij PX heerst loyaliteit en respect, voor van alles en iedereen. En collegialiteit en wederzijds vertrouwen. Gevleugelde woorden, maar als het goed is, mag dat ook al eens gezegd worden."

×

Eddy Stevens

Dtp-operator


"Waarom ik in 2004 bij PX begon en er nog steeds werk? De sfeer in het bedrijf sprak me wel aan en de collega's leken best aangenaam. Gelukkig was dat inderdaad ook zo. Het is dus allemaal de schuld van de collega's. Ik heb altijd in de grafische wereld gewerkt en nog steeds vind ik het leerrijk. Ik hou wel van details, dus bijleren kan lang duren. Je zult me niet snel 'oranje' horen antwoorden op de vraag welke mijn lievelingskleur is. PMS 021 is iets anders. Dat is zonnig en fris en niet zomaar oranje. De ene Boeing is ook de andere niet. Net als bij PX. Allemaal andere persoonlijkheden, maar toch komen we goed overeen. Zo close met gezellige mensen aan dezelfde projecten kunnen samenwerken, dat is echt plezierig."

×

Kris Hellemans

Drukker


"Druk, drukker, drukst. Het maakt mij niet uit. Ik steek graag de handen uit de mouwen. Soms moet ik brandjes blussen bij PX. Ervaring helpt en de motivatie is er ook, nog steeds. Je zou zelfs denken dat ik er nooit genoeg van krijg. Na de werkuren zet ik me in als vrijwillige adjudant bij de brandweer van Borsbeek. De vele verschillende opdrachten maken mijn job erg afwisselend. Elke dag is een nieuwe uitdaging en dat is wat ik zocht toen ik in 2001 bij PX begon. Ik ben een doorzetter. Perfect drukwerk en tevreden klanten is waar ik naar streef. Voor minder doe ik het niet, dat mag gerust geweten zijn."

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×