Met de online PX Mediastudio beheert en distribueert u beelden, grafisch materiaal en andere mediafiles, binnen of buiten uw organisatie. Volledig veilig en erg gebruiksvriendelijk.

PX Digital Asset Management (PX DAM) is een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke toepassing met intuïtieve interfaces, heldere zoekfuncties en een duidelijke ROI. Het geeft u de vrijheid om snel en kostenbesparend doelgerichte marketingacties of accurate verkoopstrategieën uit te voeren.

PX DAM zorgt voor overzicht en structuur binnen uw marketingomgeving en/of verkooporganisatie door alle beschikbare digitale bestanden onder te brengen in een online systeem, PX Mediastudio.

Of het nu gaat over afbeeldingen, productfiches, tekstdocumenten of publicaties, maar ook complete Adobe InDesign files met bijhorende design items, PX Mediastudio beheert ze allemaal. En PX DAM helpt u bij de verwerking. Opstellen van brochures, catalogi en e-commerce producten, het kan eenvoudig met PX DAM. Simpelweg selecteren en uw materiaal staat klaar voor verwerking. Met een ERP-systeem kunt u die verwerking zelfs automatiseren. Vraag ons advies. We hebben ervaring met o.a. SAP, Navision, Oracle, Sharepoint en Magento.

PX DAM stelt u ook in staat om op een vlotte en veilige manier met derde partijen samen te werken. Denk hierbij aan fotografen, copywriters, vertalers, drukkerijen en juridische departementen.

FAQs PX (DAM)Contact

Dirk Van der Heyden
tel 03 448 21 51

Dirk van der Heyden

Gedelegeerd bestuurder


"In 1992 was er nood aan kleine, wendbare organisaties. Dat vonden Luc en ik toch. Daarom richtten we PX op. Snel inspelen op technologische veranderingen, dat is wat we sindsdien doen. De grafische industrie is een boeiende sector met een trendsetters-mentaliteit. PX gaat daar graag in mee.

In mijn functie moet ik me niet alleen continu bijscholen over nieuwe technieken, maar ik verdiep me ook in HR-topics en financiën. Die kennis draag ik dan over aan de rest van het team, zo kan iedereen ervan leren. Erg stimulerend vind ik dat.Ik ben toch wel trots op de goede verstandhouding die hier tussen de collega's leeft. Het is bijzonder inspirerend om samen projecten te realiseren en net dat ietsje meer te doen. Een tevreden klant is dan de kers op onze taart."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dirk
  • bel Dirk op 03 443 27 66
×

Luc Naets

Technical Manager


"Traditionele fotogravures. Het had wel wat. Maar het vroeg ook veel handwerk en dat kon in 1992 echt wel anders. De combinatie Mac PostScript en Agfa zorgde voor betaalbaar, kwalitatief drukwerk op kleine schaal. PX was geboren. Ik heb oog voor alles wat er grafisch mooi uitziet. Professioneel mag ik daar dagelijks mee bezig zijn, maar ook in mijn vrije tijd houdt het me in de ban. De hoezen van vinyl zijn soms echte kunstwerken. Ik ben gepassioneerd verzamelaar van soul en R&B. Procescontrole en -optimalisatie behoren tot mijn specialiteiten, net als automatisering. Het is wel duidelijk dat ik me graag specialiseer. In print of muziek, het gaat allemaal heel ver. En zo gaat PX ook steeds verder, breder, beter, meer. Met onze blik op de toekomst."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Luc
  • bel Luc op 03 448 21 51
×

Tom Van Broeckhoven

Klantencontact


"Ik hou van de kleur rood. Ze symboliseert het vuur en de passie waarmee ik elke ochtend aan mijn werkdag begin. Dirk en Luc trokken mij in 1997 aan om bij PX 'Digital Printing' op te starten. Het klikte meteen en al snel viel alles in zijn plooi.

Het is fijn om kennis en ervaring te kunnen delen, om oplossingen te bedenken die verder gaan dan wat de opdrachtgever verwacht, om trouw te blijven aan wat goed is en open te staan voor beter.

Het is fijn om gewaardeerd te worden, door klanten en collega's. Ik zie PX niet echt als werkgever, maar eerder als een belangrijk hoofdstuk in mijn leven. We schrijven nu al 16 jaar samen PX-geschiedenis en dat mag gerust nog veel langer duren."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tom
  • bel Tom op 03 443 27 63
×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×