Klantenprofiel

Stanley Works Europe StanleyWorks, opgericht in 1873, is een internationale onderneming en marktleider in gereedschappen, ijzerwaren, deuren en deursystemen. De producten van Stanley zijn wereldwijd bekend en worden zowel gebruikt door de professionele bouwvakker voor vele industriële toepassingen alsook voor Huis- & Tuinklussen allerhande. Het gevarieerd gamma van méér dan 3000 producten wordt nog continu uitgebreid en bijgestuurd. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn hun prioriteit. StanleyBlack&Decker is momenteel actief in 175 landen en blijft voorturend nieuwe markten bewerken zoals het Verre Oosten en Oost-EUropa. StanleyBlack&Decker EMEA heeft haar hoofdvestiging in Diegem, België

Catalogusproductie / Digital printing

PX Documents & Catalogs zorgt voor de opmaak en taalwissels van de Europese catalogi, deze worden momenteel uitgevoerd in 12 talen. Iedere catalogus bevat gemiddeld 350 pagina’s en is opgedeeld in meer dan 10 hoofdstukken. Op basis van aangeleverde huisstijl maakt de divisie Documents & Catalogs templates voor vaste en variabele productkenmerken. Dit systeem van variable attributen voorziet op automatische wijze dat taalwissels, productomschrijvingen, prijsaanduidingen en munteenheden altijd correct worden weergegeven in de betreffende regionale uitgave. Deze werkwijze is tijdbesparend en de flexibiliteit naar productweergave wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd. PX zorgt naast de geautomatiseerde opmaak voor een vlekkeloze coördinatie van het geheel. Door deze productieve samenwerking timmert het merk Stanley Black & Decker Europa samen met PX continu aan haar succes. De teksten en het beeldmateriaal dat gebruikt wordt voor deze productcatalogi is beschikbaar via een Product Information Management systeem en wordt door een applicatie ondervraagd tijdens de automatische samenstelling van de catalogus. Vanuit dit centrale punt geeft Stanley Works Europe aan welke beelden, documenten en producten gebruikt dienen te worden. Deze centrale werkwijze vloeit moeiteloos samen met de PX structuren.Dirk van der Heyden

Gedelegeerd bestuurder


"In 1992 was er nood aan kleine, wendbare organisaties. Dat vonden Luc en ik toch. Daarom richtten we PX op. Snel inspelen op technologische veranderingen, dat is wat we sindsdien doen. De grafische industrie is een boeiende sector met een trendsetters-mentaliteit. PX gaat daar graag in mee.

In mijn functie moet ik me niet alleen continu bijscholen over nieuwe technieken, maar ik verdiep me ook in HR-topics en financiën. Die kennis draag ik dan over aan de rest van het team, zo kan iedereen ervan leren. Erg stimulerend vind ik dat.Ik ben toch wel trots op de goede verstandhouding die hier tussen de collega's leeft. Het is bijzonder inspirerend om samen projecten te realiseren en net dat ietsje meer te doen. Een tevreden klant is dan de kers op onze taart."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dirk
  • bel Dirk op 03 443 27 66
×

Luc Naets

Technical Manager


"Traditionele fotogravures. Het had wel wat. Maar het vroeg ook veel handwerk en dat kon in 1992 echt wel anders. De combinatie Mac PostScript en Agfa zorgde voor betaalbaar, kwalitatief drukwerk op kleine schaal. PX was geboren. Ik heb oog voor alles wat er grafisch mooi uitziet. Professioneel mag ik daar dagelijks mee bezig zijn, maar ook in mijn vrije tijd houdt het me in de ban. De hoezen van vinyl zijn soms echte kunstwerken. Ik ben gepassioneerd verzamelaar van soul en R&B. Procescontrole en -optimalisatie behoren tot mijn specialiteiten, net als automatisering. Het is wel duidelijk dat ik me graag specialiseer. In print of muziek, het gaat allemaal heel ver. En zo gaat PX ook steeds verder, breder, beter, meer. Met onze blik op de toekomst."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Luc
  • bel Luc op 03 448 21 51
×

Tom Van Broeckhoven

Klantencontact


"Ik hou van de kleur rood. Ze symboliseert het vuur en de passie waarmee ik elke ochtend aan mijn werkdag begin. Dirk en Luc trokken mij in 1997 aan om bij PX 'Digital Printing' op te starten. Het klikte meteen en al snel viel alles in zijn plooi.

Het is fijn om kennis en ervaring te kunnen delen, om oplossingen te bedenken die verder gaan dan wat de opdrachtgever verwacht, om trouw te blijven aan wat goed is en open te staan voor beter.

Het is fijn om gewaardeerd te worden, door klanten en collega's. Ik zie PX niet echt als werkgever, maar eerder als een belangrijk hoofdstuk in mijn leven. We schrijven nu al 16 jaar samen PX-geschiedenis en dat mag gerust nog veel langer duren."

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tom
  • bel Tom op 03 443 27 63
×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×